top of page

GreveKunstrute weekenden den 4, og den 5, maj 2019 kl 10-17

Først vil jeg takke de mange, der kom for at se mine malerier. Tak for Jeres interesse, og for den positive response.

 

Det var med bange anelser, jeg gik week-enden i møde. Jeg vendte mange ideer om, hvordan jeg dog skulle kunne få det til at blive en præ-sentabel udstilling og en god oplevelse for dem, som ville bruge en del af week-enden på at komme. 

 

Jeg havde haft mange ideer oppe at vende. Hvordan kunne jeg få vægplads nok? Måske kunne jeg inddrage terrassen i udstillingen! Det blev foruroligende varsler om sne, hagl, regn, kulde og kraftig blæst der afgjorde, at jeg skulle finde pladsen inden døre. Derfor flyttede vi møbler, ryddede vægge, borde og kommoder, og hængte billeder op alle vegne (selv i carporten). Da jeg nu var på hjemmebane,  stillede jeg og-så mine håndmalede ting frem.

 

Det kunne have været varmere, men vejret blev slet ikke så tosset endda, Solen skinnede og alle var positive. Jeg kan mærke, at jeg er uvant med den situation, Skal man bare lade gæsterne gå rundt og kigge i fred, eller skal man deltage aktivt.

Tak igen - og forhåbentlig på gensyn.  Kontakt mig, hvis der er noget I vil se igen.

Venlig hilsen Birthe

IMG_3536.JPG
kunstruten 2019 IMG_3545.jpg
IMG_3452.JPG
kunstruten IMG_3542.jpg
IMG_3455.JPG

Her får du et lille indtryk af min ud-stilling og et par af mine håndmale-de ting. Et fad og et par pokaler til lys eller blomster-dekorationer. Det kan I se mere af andet sted.

bottom of page